Granátová jablka obsahují 17 % sacharidů, což je více než ve většině jiných ovocných druhů.
Granátové jablko je původem asijským plodem.
Plody rostou na stromě, který je vysoký pět až osm metrů a může být i několik set let starý.
Jeho domovem byl kdysi asijský kontinent. Odtud se pěstování rozšířilo dále do Evropy, zejména do středomořských zemí.
Je bohatým zdrojem vápníku, fosforu, železa, hořčíku, sodíku a draslíku.
Obsahuje vitamíny skupiny B ( B1, B2 a B3), vitamín A,C, také velké množství flavonoidů, tříslovin a kyselinu elagovou.
Granátové jablko se vyznačuje schopností napomáhat lidskému organismu lépe se bránit a bojovat proti kardiovaskulárním problémům.
- Šťáva z granátového jablka
pomáhá čistit organismus, upravuje zažívání
čistí a posiluje organismu
snižuje hladinu škodlivého cholesterolu
je prospěšná při chudokrevnosti
má estrogenické účinky
neutralizuje volné radikály
podporuje regeneraci buněk
zabraňuje tvorbě zubního plaku
posiluje celkovou imunitu
pomáhá bojovat u mužů proti impotenci
působí jako prevence vzniku rakoviny
pročišťuje játra a ledviny


www.olimpextrading.cz
…. vše pro Vaše zdravi
Napsat komentář